Cautare

2044 de rezultate pentru "rezultate titularizare bistrita" (3.13 secunde)
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Botosani Braila Brasov Buzau Caras Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Olt Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Vaslui Valcea.
Liderul PDL Constanta, senatorul Mircea Banias (foto), a declarat ieri ca "PSD si-a numit oamenii in mod abuziv la conducerea regionalelor", sugerand ca si la Constanta s-ar putea repeta episodul de la Bistrita Nasaud, acolo unde alianta de guvernare dintre PDL si PSD s-a rupt din cauza neintelegerilor cauzate de numirea sefilor de institutii si directii.
Liderul PDL Constanta, senatorul Mircea Banias (foto), a declarat ieri ca "PSD si-a numit oamenii in mod abuziv la conducerea regionalelor", sugerand ca si la Constanta s-ar putea repeta episodul de la Bistrita Nasaud, acolo unde alianta de guvernare dintre PDL si PSD s-a rupt din cauza neintelegerilor cauzate de numirea sefilor de institutii si directii.
Cel mai cunoscut exemplu este cel de la Bistrita Nasaud, acolo unde PSD a decis sa rupa protocolul cu PDL.
Vicepresedintele PDL Ioan Oltean (foto) a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca Ordonanta 37/2009 privind deconcentratele va fi modificata in Parlament, urmand sa fie facute cel putin trei amendamente.
Potrivit lui Mircea Banias, nu doar la Constanta se inregistreaza incalcari ale protocoalelor dintre cele doua partide, ci si la Bistrita, respective Bucuresti.
Turneul electoral al europarlamentarului Corina Cretu continua, in zilele urmatoare, cu deplasari in comune din judetul Salaj si la Jibou, Zalau, Bistrita, Cluj-Napoca si Timisoara.
Conducerea PNL a decis dizolvarea Birourilor teritoriale din organizatiile judetene Bistrita Nasaud, Dambovita si Neamt, acestea fiind organizatiile care au obtinut un scor de sub 10%.
"Din punctul de vedere al Guvernului, aceasta lege ar trebui adoptata pana la data de 30 octombrie, pentru ca, incepand cu 1 ianuarie, sa putem, in functie de resursele financiare pe care le avem, sa finantam deja unele din categoriile sociale care se inscriu pe aceasta grila, incercand sa ne apropiem cat mai mult de coeficientii care vor rezulta din noua ierarhie sociala", a spus ministrul Muncii, in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita.
Bistrita-Nasaud, Alba, Botosani, Timis, Hunedoara, Prahova, Cluj, Olt, Dolj, Iasi, Neamt, Giurgiu s.a.
Intrebat daca prin scrisoarea sa nu da un semnal celor inlaturati de la conducerea unor filiale precum Bistrita, Prahova, Cluj, Iasi, Neamt, Mitrea a raspuns:
Reprezentantul lui Oprescu in Bistrita - Nasaud este Viorel Pupeza, si el fost prefect si sef de organizatie marginalizat in "regimul Geoana".
• Viorel Pupeza - Bistrita; • Constantin Contac - Botosani; • Gavril Marza - Suceava; • Nicolae Badalau - Giurgiu;
"Azi, de la Bistrita, dam un semnal legat de sfarsitul unui regim politic care se apropie. In acest moment avem o obligatie ca incepand de saptamana viitoare, prin ceea ce sper sa fie prima motiune de cenzura care reuseste in ultimii 20 de ani, sa incepem demolarea regimului Basescu-Boc.
Organizatia de Gorj si-a declarat sustinerea fata de Ponta, urmata de organizatia Bistrita Nasaud. O a doua mutare a tandemului Nastase-Iliescu a fost cooptarea lui Viorel Hrebenciuc.
Vicepresedintele PD-L, Ioan Oltean (foto), a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca nu este de acord cu infiintarea a patru functii de prim-vicepresedinte la nivelul conducerii centrale a PDL.
Am vazut de vreo 15 ori "Brigada tanchistilor", care prezenta eliberarea orasului Banska Bistrita. Dupa decenii aveam sa aflu ca socrul meu luptase si el sa elibereze frumosul oras slovac, dar nimeni nu-i pomenea pe romani in film.
Vicepresedintele Ioan Oltean a spus, mai mult ca sigur, adevarul astazi, cand a declarat, la Bistrita, ca o restructurare a guvernului este exclusa, iar o remaniere va avea loc doar dupa o eventuala noua motiune a opozitiei.
"Spre exemplu, in Bistrita Nasaud sunt 62 de unitati administrative si sunt 30 de locuri de consilieri judeteni. Partidul va face o lista cu 30 de nume si in functie de rezultatul obtinut intr-un colegiu, format din 2-3 comune sau sate, se vor alege consilierii judeteni", a precizat Moldovan.
Pentru cei care nu stiu, Botis este mana dreapta a lui Ioan Oltean, provenind din organizatia de Bistrita condusa de acesta.
google-analytics.com